Afiliere Tinmar

Convinge-ţi prietenii să se alăture programului de afiliere Tinmar şi
împreună veţi primi un bonus consistent.

De ce să recomanzi Tinmar?

Tarife mai bune la energie

Servicii adiționale profesionale

20 de lei bonus*
per client nou

Este atât de simplu să recomanzi servicii de calitate și să fii recompensat! Află detalii despre oferta de energie Tinmar, creează-ți cont de afiliere și recomandă prietenilor și cunoscuților tăi cel mai mare furnizor privat de energie din România. Pentru fiecare persoană recomandată care încheie contract cu Tinmar, vei primi un bonus, în funcție de serviciul prestat și de calitatea în care activezi (persoană fizică sau persoană juridică).

Ce trebuie să faci?

1. Prezintă oferta prietenilor tăi

2. Trimite-ne datele prietenilor interesați sau acceptul lor asupra ofertei Tinmar

3. Încarcă în cel mai scurt timp în contul de afiliat documentația necesară încheierii contractului

4. Câștigi un bonus pentru fiecare contract semnat

Ce trebuie să știi?

1. Dacă eşti Persoană Fizică şi participi la Campania Recomandă Energia, poţi primi un bonus de 15 Ron pentru fiecare contract de energie încheiat de un client prin intermediul tău.
Dacă recomanzi oferta de gaze naturale poti primi un bonus de 5 RON, iar daca ne uimesti cu semnare unui contract integrat energie electrica+gaz poti primi un bonus de 5 RON.
Pentru fiecare recomandare pe care o faci și care este ulterior concretizată de contact centerul Tinmar, în termen de 30 de zile, vei primi 50% din bonusurile mentionate mai sus.

Bonusul va fi plătit o singură dată, în maxim 60 de zile de la încetarea oficială a campaniei, care se desfăşoară pe o perioada de 6 luni.


2. Dacă eşti Persoană Juridică sau PFA şi te-ai înscris în Programul Recomandă Energia, primeşti bonus 25 Ron pentru fiecare contract încheiat de energie electrica, iar pentru fiecare contract de gaze naturale încheiat bonusul este de 10 RON.

Primești un extra-bonus de 5 RON pentru semnare unui contract integrat energie electrică+gaz.

Pentru fiecare recomandare pe care o faci și care este ulterior concretizată de contact centerul Tinmar, în termen de 30 de zile, vei primi 50% din bonusurile menționate mai sus.

Documentația necesară încheierii contractului

Constă în cele 4 documente disponibile în contul tău pe care tu trebuie să le printezi, să le înmânezi spre semnare clientului tău și apoi să le încarci în contul tău de afiliat împreună cu copia actului de identitate al clientului.

Reguli de comisionare și plată

Comisionul este datorat doar pentru clienții pentru care Tinmar începe livrarea energiei

» Trebuie să aduni un portofoliu de contracte astfel încât să atingi un prag minim de 100 lei pentru a putea încasa contravaloarea bonusului

» Nu se datorează comision pentru:

  • Situațiile în care semnatarul renunță la contract în termen de 14 zile;

  • Nu este posibilă schimbarea furnizorului;

  • Nu ai înregistrat Clientul și/sau nu ai încărcat/transmis documentele acestuia în aplicația Tinmar.

Dacă ești interesat, recomandă energia și câștigă!

Toate detaliile referitoare la situația recomandărilor și bonusurile astfel obținute sunt disponibile în contul tău, secțiunea de afiliere. Citește regulamentul complet de afiliere în contul tău de afiliat.

Acest site folosește cookies, pentru a-ți oferi o experiență cât mai bună. Navigarea siteului înseamnă că ești de acord cu politica de utilizare.