• Română
 • English
 • Le-am dat celor mai mari companii energia de a reuși.

  Suntem permanent orientați către dezvoltare și îmbunătățirea calității energiei electrice furnizate.

  Tinmar pe scurt

  720 MILIOANE EURO - cifra de afaceri cu 2800 CLIENTI CORPORATE
  Tinmar Energy devine F.U.I optional conform Deciziei Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Energiei in 2019
  Prima companie romaneasca listata la European Energy Exchange in 2009
  Intră in contact cu noi

  Suntem cea mai mare companie de energie cu capital privat din România

  Lider în domeniul furnizării de energie electrică, Tinmar a devenit cel mai mare furnizor privat de energie din România.

  Lider în servicii integrate de energie, Tinmar este un antreprenoriat românesc solid și de anvergură, dedicat livrării serviciilor integrate de utilități – electricitate, petrol și gaze naturale – clienților industriali și casnici. Ambiția noastră este de a deveni cea mai bună companie de servicii moderne de utilități din regiune.

  După fuziune Tinmar Energy își continuă activitatea structurată pe trei divizii asociate liniilor de business pentru menținerea și sporirea capacității de deservire a clienților.

  Strategia financiară

  Cifrele arată creșterea continuă a Tinmar, pe parcursul ultimilor șase ani, ceea ce este o dovadă că strategiile alese în cadrul companiei au fost cele corecte.
  Păstrarea unui portofoliu stabil, flexibilitatea față de client, menținerea pe poziția de lider și extinderea către noi piețe reprezintă în continuare prioritățile Tinmar.

  Flexibilitate

  Flexibilitatea serviciilor permite companiei să fie o interfață eficientă între marii producători de energie și gaze și consumatorii de toate tipurile.

  Produse de calitate

  Cu un mix energetic de invidiat, bazat pe o gamă variată de resurse, Tinmar vă poate furniza produsele și serviciile de care aveți nevoie, indiferent de necesitățile specifice activității pe care o desfășurați. Cu peste 1.500 de clienți activi în anul 2015, Tinmar și-a consolidat poziția pe piață și dovedește că este un partener de încredere.

  Portofoliu vast

  Începând cu comercializarea produselor petroliere, Tinmar și-a dezvoltat în următorii ani portofoliul, devenind pe rând și furnizor de energie electrică, de gaze naturale și producător de energie regenerabilă produsă de panouri solare.

  Metodele noastre au dat rezultate

  Tinmar a devenit lider de piață ca urmare a politicii sale orientată către client, cu servicii complete și pachete flexibile, precum și datorită preocupării permanente pentru dezvoltare și pentru calitatea energiei electrice furnizate. Flexibilitatea, grija față utilizatori și dezvoltarea continuă a serviciilor au adus Tinmar într-o poziție de top în preferințele clienților. Tinmar a câștigat clienți și parteneri noi în permanență, dar mai ales și-a păstrat loialitatea utilizatorilor, printr-o politică comercială eficientă.

  *valori previzionate

  Date financiare

  Competitivitatea și responsabilitatea socială rămân prioritățile companiei. Principalele valori ale Tinmar sunt profesionalismul, flexibilitatea, transparența, orientarea către client și dezvoltarea permanentă.

  Direcțiile strategice privesc noi investiții cu perfomanță durabilă, asigurând o creștere constantă și stabilă a portofoliului companiei. Menținerea pe poziția de lider și extinderea către noi piețe reprezintă în continuare prioritățile Tinmar.

  *valori previzionate

  Clienţi Tinmar Energy

  Acest site folosește cookies, pentru a-ți oferi o experiență cât mai bună. Navigarea siteului înseamnă că ești de acord cu politica de utilizare.