Alege energia succesului.

Tinmar a devenit lider de piață având o politică orientată către client.

Fii clientul nostru

Alimentăm succesul românesc.

 • Credem în lucruri concrete şi clare.
 • Suntem parteneri de încredere, construim relaţii transparente.
 • Oferim servicii profesionale, prompte şi agreabile

Despre Tinmar

Dacia, Daimler Mercedes, TMK, NCH, Nepi Invest, Metro Cash & Carry, Tuborg, European Drinks, Petrosantander, Arctic, Lukoil, Vodafone, Telkom, Carrefour ne-au ales pe noi. Suntem ancorați în realitatea românească și credem, dincolo de cuvinte, în lucruri concrete și clare, în rezultate creatoare de impact pozitiv și de avantaje care aduc valoare vieții și afacerilor clienților noștri, dar și business-ului Tinmar.

Suntem parteneri de încredere și construim relații transparente, de lungă durată, și de deplină egalitate cu clienții noștri, iar calitatea relaționării este punctul central al preocupărilor noastre.

Ne susținem clienții și suntem la dispoziția acestora, oferindu-le servicii ușor accesibile, prompte și agreabile, fiind pregătii profesional și uman pentru a înțelege și identifica soluții practice.

Ne asumăm interesele acestora și îi reprezentăm cu respect, corectitudine și competență, respectându-ne întotdeauna promisiunile făcute, astfel încât succesul să fie garantat pentru ambele părți.

Forța noastră stă în profesionalismul, integritatea și deschiderea cu care oferim acces nemijlocit la energie și sprijin zi de zi clienților noștri.

  eficiență

  Suntem ancoraţi în realitate şi credem în rezultate concrete, clare, care au impact şi aduc valoare vieţii şi afacerilor clienţilor noştri.

  parteneriat

  Construim relaţii transparente, de lungă durata. Ne asumăm interesele clienţilor şi îi reprezentăm cu respect, corectitudine şi competenţă.

  rigoare

  Credem că a fi profesionist în operarea serviciilor moderne de utilităţi publice înseamnă a fi responsabil, bine informat şi bine antrenat, a fi atent, meticulos, exact şi organizat. Ne asumăm acest comportament în toate relaţionările pe care le stabilim.

  empatie

  Suntem capabili să înţelegem aşteptările clienţilor noştri şi contextele diferite în care o relaţionare se desfăşoară.

  de acțiune

  Suntem creatori de soluţii şi rezolvatori de probleme pentru clienţii noştri.

  Peste 200 consumatori eligibili, companii din diferite ramuri ale economiei au ales deja Tinmar...
  Află mai multe detalii
  Pe o piață concurențială puternică a produselor petroliere, în care totul se bazează pe...
  Află mai multe detalii
  Lider în domeniul furnizării de energie electrică, având o cotă de 12,57 % din...
  Află mai multe detalii

  Clienţi Tinmar Energy

  Acest site folosește cookies, pentru a-ți oferi o experiență cât mai bună. Navigarea siteului înseamnă că ești de acord cu politica de utilizare.