Cel mai mare furnizor privat de energie

Lider în domeniul furnizării de energie electrică.

Devino clientul nostru

Prin Tinmar Energy, suntem angajați în producția de energie regenerabilă pe plan local, tranzacționarea de energie pe 21 de piețe internaționale, și suntem un integrator de servicii moderne de utilități care aduc valoare afacerilor clienților nostri.

Cantitatea totală de energie livrată în 2015 – 10.974 GWh reprezintă 17% din producția națională de energie electrică. Din 2016, oferim consumatorilor rezidențiali servicii integrate de energie electrică. Ambiția noastră este de a deveni cea mai bună companie de servicii moderne de utilități din regiune.

Devino clientul nostru

Furnizare

Tinmar este furnizor de energie electrică din anul 2007. Creșterea rapidă înregistrată în acest domeniu i-a adus, până la sfârșitul anului 2014, titlul de cel mai mare furnizor de energie din România, cu o cotă de 12,57% din piaţa concurenţială

Tinmar a câștigat clienți noi în permanență, păstrându-și loialitatea utilizatorilor, printr-o bună politică comercială. Preocuparea continuă pentru satisfacerea cerinţelor clienților și un parteneriat transparent și benefic de ambele părți a făcut posibilă păstrarea a peste 99% dintre clienți de-a lungul timpului.

Află mai multe

Trading

Tinmar este prezentă în 21 de țări europene, acoperind 85% din suprafața Uniunii Europene și o serie de țări limitrofe.

Tinmar deţine o vastă expertiză legislativă şi operaţională pe piaţa de energie. Prin strategiile noastre de trading, asigurăm clienţilor noştri energie în termeni avantajoşi din punct de vedere financiar. Ne-am extins operaţiunile în 21 de pieţe europene şi, în prezent, acoperim 85% din teritoriul European. Continuăm expansiunea grupului şi suntem în curs de licenţiere în mai multe ţări.

Află mai multe

Energie regenerabilă

Tinmar este producător de energie solară

În activitatea noastră, ne preocupă în permanenţă stabilirea unui echilibru între creşterea economică, protecţia mediului şi găsirea de resurse alternative. Astfel, în 2012, Tinmar a devenit producător de energie electrică, având în portofoliu un număr de șase centrale fotovoltaice care totalizează o capacitate instalată de 50 MW.

Află mai multe

Clienţi Tinmar Energy

Acest site folosește cookies, pentru a-ți oferi o experiență cât mai bună. Navigarea siteului înseamnă că ești de acord cu politica de utilizare.