Trading

Tinmar este un participant recunoscut pe piața Europeană de energie electrică, fiind prezent în 21 de țări

Extindere continentală

În 2009, Tinmar își continuă expansiunea în afara țării, prin obținerea primelor licenţe de trading de energie electrică pentru Bulgaria, Grecia, Austria și Germania. Tot în acest an, Tinmar devine prima companie românească înregistrată la European Energy Exchange (EEX).

În 2013, Tinmar a obținut licenţele de trading de energie electrică și pentru Cehia și Slovacia. Anul 2016 găsește Tinmar activ ca furnizor licențiat de energie și/sau ca participant la piața bilaterală de energie in 21 de țări: România, Ungaria, Turcia, Serbia, Bulgaria, Austria, Germania, Cehia, Slovacia, Franța, Belgia, Grecia, Italia, Olanda, Danemarca, Norvegia, Suedia, Finlanda, Spania, Elvetia și Marea Britanie. De asemenea, suntem în curs de licențiere și pe alte trei piețe din: Croația, Polonia și Slovenia.

Rezultate excepționale în tranzacționarea de energie

În 2014, au fost tranzacționați pe platformele de trading (atât pe piața autohtonă, cât și pe piețele externe în care Tinmar și-a stabilit prezența) 3.781 GWh. Cantitatea de energie exportată de Tinmar în 2014 a reprezentat 11% din totalul de energie exportată de România în cursul aceluiași an. În 2015, s-a înregistrat o nouă creștere a volumului de energie electrică vândută pe platformele de tranzacționare naționale și internaționale, acesta ajungând la 7.671 GWh.

În ultimii 5 ani, am înregistrat o creștere de 800% în cantitatea de energie tranzacționată și livrată pe piețele europene. În 2016, am avut o creștere de 10%, atât în furnizarea către consumatorii finali, cât și în trading.

În 2018, am livrat 3750 GWh cantitate totală de energie, din care 1600 GWh către consumatori finali, iar 2150 GWh au fost tranzacționați pe platformele de trading regionale.

Clienţi Tinmar Energy

Acest site folosește cookies, pentru a-ți oferi o experiență cât mai bună. Navigarea siteului înseamnă că ești de acord cu politica de utilizare.