Condiții competitive de furnizare a gazelor

Peste 300 consumatori eligibili, companii din diferite ramuri ale economiei au ales deja Tinmar ca furnizor de gaze naturale.

tinmar-gas

Transparenţa colaborării, flexibilitatea contractelor și posibilitatea de a vă adapta realităţilor economice sunt principalele beneficii pe care le aveți în calitate de consumator eligibil al gazelor naturale livrate de Tinmar.

Dacă în anul 2014 cantitatea furnizată clienților din portofoliu a fost de 79 GWh aferentă unui număr de 70 de clienți finali, pentru anul 2022 creșterea volumului de vânzari a fost exponențială la 2.478 GWh, respectiv a numărului de clienți la peste 560.

Tinmar oferă exclusiv servicii de furnizare, la preţ negociat,
consumatorilor eligibili

Conform reglementărilor legislative actuale, furnizarea de gaze naturale se poate face la un preţ reglementat sau preţ negociat. Consumatorii eligibili pot să își aleagă un furnizor licențiat de gaze naturale și să semneze contracte direct cu acesta, la un preţ negociat. Pentru toți clientii de gaze naturale din portofoliu, Tinmar oferă și serviciile impuse de Autoritatea Națională de Reglementare în domeniul Energiei: transport, distribuție și înmagazinare subterană. Tinmar deţine Licenţa de furnizare a gazelor naturale nr. 2001/2015.

Dacă în anul 2014 cantitatea furnizată clienților din portofoliu a fost de 79 GWh, pentru 70 de clienți finali, volumul de vânzări a crescut exponențial în 2022: 2.478 GWh, respectiv un număr de peste 560 clienți.

Servicii clienți

Tinmar deține specialiștii potriviți să asigure clienților gaze naturale de calitate, livrare rapidă, prețuri competitive și un grad înalt de flexibilitate în gestionarea operaţiunilor financiar-comerciale. Ca și client eligibil, puteți beneficia de următoarele servicii:

Asistenţă pre-contractuală

Specialiștii noștri oferă asistență clienților din portofoliu precum și potențialilor clienți în procesul de înțelegere a mecanismelor și reglementărilor pieței de gaze naturale. Pe baza rezultatelor și a analizelor de consum, putem decide împreună varianta optimă de furnizare a gazelor naturale specifica profilului de consum (calcule de reducere a costurilor).

Contracte conexe

Pentru a oferi un suport cât mai bun, compania noastră va încheia toate contractele conexe necesare prestării serviciului de furnizare a gazelor naturale (transport, distribuție, achizitie) pentru toate locurile de consum ale clienților.

Informarea consumatorilor asupra modificării reglementărilor în vigoare

Informăm consumatorii noștri asupra modificărilor reglementărilor în vigoare specifice furnizării de gaze naturale.

Echilibrarea dinamică a consumului și compensarea abaterilor de la prognoză

Oferim posibilitatea actualizării zilnice a prognozelor de consum consumatorilor cu care avem relații, în vederea obținerii unor abateri cât mai mici.

Prognoze de consum

Oferim asistenţă pentru întocmirea prognozei de către consumatori în scopul simplificării și ușurării sarcinilor, precum și realizării unor prognoze de consum cât mai exacte.

Contracte de metering

La cererea consumatorilor oferim posibilitatea încheierii unor contracte de metering (transmitere a datelor lunare de consum) cu Operatorii de Distribuţie.

Notificarea întreruperilor programate

În cazul întreruperilor programate, avem posibilitatea de a-i notifica pe consumatori despre întreruperile în alimentarea cu gaze naturale. Lista întreruperilor programate poate fi consultată aici (link catre o alta pagina cu toate adresele).

Gestionarea reclamațiilor

Oferim asistență în gestionarea reclamațiilor privind calitatea serviciului de furnizare a gazelor naturale, precum și a reclamațiilor privind înregistrările eronate ale aparatelor de măsurare.

Disponibilitate 24 din 24

Servicii de asistenţă clienţi prin: telefon la 0800 410 065 (telverde) sau contact@tinmar-gas.ro 24/24 Pentru probleme în alimentarea cu gaze naturale (întreruperi / calitatea gazului), puteți semnala deranjamentul Operatorului de Distribuție pe raza căruia se află locul de consum, la numere de CALL CENTER urmând ca acesta să intervină pentru remedierea defectului și realimentarea locului de consum afectat.

Obligativitatea efectuării reviziei/verificării instalaţiei de utilizare a gazelor naturale

Conform noilor prevederi legislative (Normele Tehnice în vigoare NTPEE – 2008 aprobate prin Ordinul A.N.R.E 5/2009 publicat în Monitorul Oficial nr. 255 bis, partea I/16.04.2009):

Efectuarea verificării/reviziei instalaţiei de utilizare a gazelor naturale reprezintă o obligaţie ce revine clienţilor. Potrivit normelor legale în vigoare, verificarea tehnică a instalaţiilor de utilizare se realizează la maximum 2 ani, iar revizia tehnică a instalaţiei de utilizare la maximum 10 ani.

Revizia este obligatorie şi în următoarele cazuri:

– în urma neutilizării instalaţiei o perioadă mai mare de 6 luni;

– după orice accident care poate afecta instalaţia de utilizare.

În cazul nerealizării serviciului de verificare/revizie în termenul specificat mai sus, pentru asigurarea reţelei şi a instalaţiei de utilizare furnizorul de gaze naturale va fi pus în situaţia de a aplica măsurile de sistare a furnizării gazelor naturale. În vederea îndeplinirii obligaţiilor legale, clienţii pot alege pentru efectuarea serviciului de verificare/revizie orice firmă autorizată ANRE.

Clienţi Tinmar Energy

Acest site folosește cookies, pentru a-ți oferi o experiență cât mai bună. Navigarea siteului înseamnă că ești de acord cu politica de utilizare.