Tinmar Energy ofera cel mai mic pret de Serviciu Universal la o valoare corecta si egala cu tariful concurential.

financialintelligence.ro

Tinmar Energy oferă astfel cel mai mic preţ de Serviciu Universal la o valoare corectă şi egală cu tariful concurenţial.

Tinmar Energy promovează noile oferte de energie electrică 100% verde, la cele mai competitive preţuri atât în piaţa concurenţială cât şi în Serviciu Universal, potrivit unui comunicat de presă.

Tinmar anunţă: “Începând cu data de 01 Ianuarie 2021, piaţa energiei electrice se liberalizează complet, aşa cum este şi normal daca ţinem cont de faptul că este obligatoriu prin legislaţia europeană, acesta fiind ultimul termen pentru finalizarea procesului.

Ce înseamnă acest aspect pentru consumatorii casnici?

Înseamnă ca furnizarea serviciilor de energie electrica se realizează în regim concurenţial şi că nu se vor mai aplica tarife reglementate. Practic, fiecare client casnic trebuie să-şi exercite dreptul de a alege un furnizor de servicii de utilităţi până la 31.03.2021 conform celor comunicate de ANRE, în funcţie de nevoile specifice de consum şi de ofertele concurenţiale gândite de furnizori.

Sursa: financialintelligence.ro

Tinmar Energy, companie 100% românească, furnizor de energie electrică şi gaze naturale, cu acoperire naţională, dar şi producător de energie verde, pune la dispoziţia clienţilor oferte cu beneficii incluse fără nici un cost suplimentar.

În cele din urmă rezultă două opţiuni, piaţa de serviciu universal şi piaţa concurenţială.

Unul din obiectivele companiei Tinmar Energy este informarea corectă a clienţilor, mizând pe faptul că o comunicare transparentă ajută clienţii să facă alegeri corecte pe termen lung, am decis să păstrăm cel mai mic preţ din piaţă în regim de Serviciu Universal, tocmai pentru că mulţi clienţi nu vor reuşi să realizeze transferul într-un timp atât de scurt şi nu dorim să profităm de lipsa lor de informare“.

Tinmar Energy oferă astfel cel mai mic preţ de Serviciu Universal la o valoare corectă şi egală cu tariful concurenţial.

De la 1 ianuarie 2021, odată cu liberalizarea completă a pieţei, consumatorii casnici care până acum au plătit preţuri reglementate ar trebui sa încheie noi contracte pe piaţa concurenţială, altfel vor plăti mai mult cu până la 46% dacă ramân în pasivitate – şi sunt preluaţi ulterior în regim de serviciu universal, potrivit Tinmar, care menţionează că,  pe parcursul schimbării furnizorului, NU se întrerupe furnizarea serviciilor, NU se modifică nimic la instalaţia de utilizare şi NU se percep costuri, este Gratuit.

Consumatorii casnici pot încheia noi contracte pâna la 31 martie 2021. Schimbarea poate fi facută şi mai târziu, dar se va aplica de la data semnării contractului.

Schimbarea furnizorului de energie este un proces simplu şi Gratuit. La Tinmar Energy contractarea se realizeaza extrem de uşor în regim on-line. În principiu nu ar trebui să ne ia mult timp, dacă ştim ce avem de facut. Pentru a le oferi clienţilor noştri o înţelegere cât mai clară asupra acestui subiect am realizat pentru ei un video, cu informaţii relevante pe care îi sfătuim să-l acceseze. www.tinmar.ro/video/schimbarea-furnizorului-de-energie

Clienţii care deja au schimbat furnizorii actuali şi au ales să nu rămână captivi acestora beneficiază de toate aceste avantaje încă din 2017, de când compania Tinmar Energy a lansat pachetele destinate consumatorilor casnici. Întreg procesul schimbarii dar şi gestionarea contractuală se bucura de o digitalizare din partea furnizorului de servicii de utilităţi.

Recent Tinmar Energy a anunţat şi parteneriatul cu Selfpay, prin care pune la dispoziţia clienţilor de pe întreg teritoriul României a peste 200 de puncte de contact virtual, cu scopul de a facilita experienţa cu brandul.

“Tinmar Energy este un business cu valori clar definite; este o companie în TOP 5 branduri româneşti, cu o cifră de afaceri de peste 450 de milioane de Eur. Cu o experienţă de peste 20 de ani în industria energetica, prin cele 3 divizii de business: Oil, Gas şi Energy. Obiectivul principal pe care îl avem este să fim alături de clienţii noştri actuali, cât şi de cei potenţiali, cu pachete speciale, ce includ o mulţime de extra beneficii incluse, concepute pentru confortul şi siguranţa consumatorului” – spune Carla Parnică, Marketing & Corporate Communication Manager.

Tinmar Energy este şi producator de energie regenerabila prin investiţii susţinute în parcurile fotovoltaice. În prezent compania deţine 8 parcuri fotovoltaice, cu o capacitate de producţie de 60 MWp în cele mai însorite zone ale României.

Acest site folosește cookies, pentru a-ți oferi o experiență cât mai bună. Navigarea siteului înseamnă că ești de acord cu politica de utilizare.