Tinmar Energy promoveaza oferte de energie electrica 100% verde, la cele mai competitive preturi atat in piata concurentiala, cat si in Serviciul Universal.

profit.ro

Tinmar Energy promoveaza oferte de energie electrica 100% verde, la cele mai competitive preturi atat in piata concurentiala, cat si in Serviciul Universal.

Tinmar Energy, unul dintre cei mai importanți furnizori independenți de energie electrică, anunță că asigură o contractare extrem de ușoară, în regim online, de oferte, în contextul liberalizării pieței de electricitate, clienții care deja au schimbat furnizorii actuali și au ales să nu rămână captivi acestora beneficiind de avantaje încă din 2017, de când compania a lansat pachetele destinate consumatorilor casnici. Întreg procesul schimbării, dar și gestionarea contractuală se bucură de o digitalizare din partea furnizorului de servicii de utilități.

De la 1 Ianuarie 2021, odata cu liberalizarea completă a pieței, consumatorii casnici care până acum au plătit prețuri reglementate ar trebui să încheie noi contracte pe piața concurențială, altfel vor plăti mai mult cu până la 46% dacă rămân în pasivitate – și sunt preluați ulterior în regim de serviciu universal. Foarte important de reținut, că pe parcursul schimbării furnizorului NU se întrerupe furnizarea serviciilor, NU se modifică nimic la instalația de utilizare și NU se percep costuri. Consumatorii casnici pot încheia noi contracte până la 31 martie 2021. Schimbarea poate fi făcută și mai târziu, dar se va aplica de la data semnării contractului, amintește societatea.

Recent, Tinmar Energy a încheiat și un parteneriat cu Selfpay, prin care pune la dispoziția clienților de pe întreg teritoriul României peste 200 de puncte de contact virtual, cu scopul de a facilita experiența cu brandul.

La acest moment, Tinmar are cel mai mic preț în Serviciu Universal.

VIDEO Tinmar Energy promovează noile oferte de energie electrică 100% verde, la cele mai competitive prețuri atât în piața concurențială, cât și în Serviciu Universal Sursa: profit.ro

“Tinmar Energy este un business cu valori clar definite; este o companie în TOP 5 branduri românești, cu o cifră de afaceri de peste 450 de milioane de Eur. Cu o experiență de peste 20 de ani în industria energetică, prin cele 3 divizii de business: Oil, Gas și Energy. Obiectivul principal pe care îl avem este să fim alături de clienții noștri actuali, cât și de cei potențiali, cu pachete speciale, ce includ o mulțime de extra beneficii incluse, concepute pentru confortul și siguranța consumatorului”, a declarat Carla Parnică, Marketing & Corporate Communication Manager.

Tinmar Energy este singura companie cu capital privat românesc din sectorul energiei electrice care s-a extins într-un ritm accelerat în ultimii 20 ani, având în portofoliu companii de referință cărora le furnizează energie electrică și gaze naturale.

Tinmar Energy este și producător de energie regenerabilă prin investiții susținute în parcurile fotovoltaice. În prezent, compania deține 8 parcuri fotovoltaice, cu o capacitate de producție de 60 MWp în cele mai însorite zone ale României.

Acest site folosește cookies, pentru a-ți oferi o experiență cât mai bună. Navigarea siteului înseamnă că ești de acord cu politica de utilizare.